AnImE wOrLd
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Parerea voastra

5 participan?i

In jos

Parerea voastra Empty Parerea voastra

Mesaj Scris de Byo.Shin Mar Iul 15, 2008 4:21 am

M-am uitat la cateva episoade, pentru ca nu mai prea am timp sa urmaresc anime-uri acum, dar mi s-a parut destul de dragut cat am vazut. Grafica e perfecta si povestea e destul de draguta, mi se pare un anime original si bine realizat. Desi opening-ul x.x' e cam stupid. Ma refer la primul opening. Oricum anime-ul adopta o tema destul de interesanta si cat se poate de normala ^^'
Byo.Shin
Byo.Shin
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 31
Localizare : Versailles
Data de inscriere : 12/07/2008

http://j-life.forumotion.com

Sus In jos

Parerea voastra Empty Re: Parerea voastra

Mesaj Scris de Nana Komatsu Joi Iul 17, 2008 12:57 pm

Nu prea m-am uita la acest anime si m-am hotarat de curand, sa vizionez toata seria a doua.
E un anime dragut, despre dragoste si prietenie, asta deja se stie, inclusiv din reclama.Nu are parti violente si nimic hentai prin el.Nu cred ca ar merita sa fie in topul celor mai bune animeuri, sunt mult mai bune ca el, dar oricum merita si el o lauda cat de cat.
Nana Komatsu
Nana Komatsu
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Crazygirl93 Joi Iul 17, 2008 1:11 pm

Pot spune ca este un anime'u dragutz in care este vorba despre prietenie si dragoste.Am vazut cateva episoade si chiar merita vazut..Grafica este superba,coloana sonora la fel...mai multe nu am de comentat...doar ca merita vazut!
Crazygirl93
Crazygirl93
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 31
Localizare : maybe from hell....or heaven??

https://iloveanimeforever.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Marquis des Anges Mier Aug 06, 2008 6:55 am

Nu am reusit sa vad mai mult de 3 episoade din acest anime , dar asta nu fiindca nu mi-a placut , ci fiindca nu am avut timp si la inceput nu mi-a parut prea interesant.
Am citit insa despre acest anime si cred ca are o tema destul de complexa.Este vorba despre viata mai multor tineri , fiecare confruntandu-se cu problemele specifice varstei lor.
In privinta coloanei sonore ... Nu am prea multe sa spun , intrucat nu am reusit sa ascult melodiile decat pe fuga.
Mai mult nu prea as stii ce sa mai spun , insa poate revin cu un Edit dupa ce mai urmaresc macar 10 episoade.
Marquis des Anges
Marquis des Anges
Kawaii Fan
Kawaii Fan

Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X Mar Noi 09, 2010 1:24 am

hmmmm nu jtiu ce zik este dragutz......nu este sooooppppeerrr fain nu zikm ca nu merita laudat merita dar nu merita sa fie in topurile animeurilor sunt alte animeuri mAI FAINE
LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X
LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X
New Fan

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 07/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare