Parerea voastra
+2
Kai Kamichi
Byo.Shin
6 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Bleach
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Well...mie una mi-a placut foarte mult Bleach, e interesanta povestea si imi place ca sunt si niste faze super amuzante @.@. Imi place cum sunt realizate personajele, grafica nu mi-a prea placut nici mie, dar in rest e un anime grozav.Si imi place foarte mult coloana sonora de la acest anime. Povestea e originala si bine pusa la punct xD si te atrage de le primul episod. Personajele sunt foarte diferite intre ele si asta le face speciale xD
Re: Parerea voastra
Intradevar,Bleach e un anime superb.In timp ce ma uitam la unele episoade si erau momente mai triste se trecea destul de repede de la o stare de spirit la alta.^^Personajele sunt foarte frumoase,iar de coloana sonora nici nu mai zic.Merita vazut,mai ales ca se inadreaza in mai multe categorii;pentru toate gusturile!
Kai Kamichi- New Fan
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 27
Localizare : Londra
Data de inscriere : 28/07/2010
well..... imi plake bleach este ceva nu jtiu nu am cvinte sa ma exprim. este superb coloana sonora e zooopppeerrr .....
LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X- New Fan
- Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 07/11/2010
Bleach a fost primul anime preferat a lui Rin si inca este deci I love it! Imi place in special pentru ca are o poveste interesanta si multe, multe lupte.
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
Unul din anime-urile mele preferate.E amuzant, are o grafica superba, personaje bine conturate si o asctiune interesanta.
Foarte bune pararile ) dar Bleach hmmmm....grafica destul de buna dar eu as vrea sa fie personajele mai realiste ca in Kilari sau in Vampire Knight ;)\ stiti Bleach este mai moolt plictys adk eu ma plicty intruna cand ma uit la el dar filmul este soooooperr cooolll ) I love Bleach
KimNaNa- New Fan
- Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 17/07/2012
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Bleach
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum