Parerea voastra
5 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Blood+
Pagina 1 din 1
Parerea voastra
Pai mie mi se pare un anime destul de original si interesant. Personajele au personalitati grozave si sunt bine conturate. Povestea este destul de interesanta si complicata putin. Grafica nu e foarte buna dar nici chiar slaba nu e. Coloana sonora e destul de draguta. Imi place povestea Sayei si personalitatea ei. Daca ar fi sa dau o nota acestui anime cred ca ar fi undeva intre 9-10 x.x'
Re: Parerea voastra
BLOOD+ este unul dintre animeurle mele favorite !
Imi place foarte mult ideea , cu toate ca nu sunt o mare fana a animeurilor cu vampiri.Povestea este foarte originala si interesanta.Eu am vazut prima data animeul pe Animax si imi plac mai ales vocile personajelor !(in engleza)
Personajele sunt foarte dragute , desi majoritatea au personalitati destul de complicate.
Eu cred ca i-as da nota 9,75 , pentru originalitate.
Imi place foarte mult ideea , cu toate ca nu sunt o mare fana a animeurilor cu vampiri.Povestea este foarte originala si interesanta.Eu am vazut prima data animeul pe Animax si imi plac mai ales vocile personajelor !(in engleza)
Personajele sunt foarte dragute , desi majoritatea au personalitati destul de complicate.
Eu cred ca i-as da nota 9,75 , pentru originalitate.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Unul dintre anime~urile care m-au acaparat din primul episod deci..in concluzie mia placut foarte mult povestea fiind destul de originala,grafica si coloana sonora de asemenea.Personajele foarte bine conturate cu personalitati foarte diferite si puternice din toate punctele de vedere.Cred ca un singur lucru nu mi-a placut...faptul ca Saya pana in a2a parte a anime~ului sa purtat ca un copil de 5 ani avand ca dezavantaj pierderea unor persoane dragi.
E un anime bun, care te tine in suspans, care are o idee interesanta.Imi plac mult personajele si firul actiunii, si as avea sa-i reprosez doar finalul care te lasa cu ochii in soare.Ar trebui sa faca o continuare, sa ne explice mai in amanunt.Zau, eu n-am inteles:Hagi e mort?Ce-o sa se intample cand copii Divei o vor intalni pe Saya?
Anime-ului ii dau nota 9,98.
Anime-ului ii dau nota 9,98.
Deci Blood+ e un anime foarte foarte reusit din absolut toate punctele de vedere ..am incercat sa mai caut anime-uri asemanatoare cu Blood+ dar zadarnic nimic .Chiar cel mai bun anime printre altele:x(nu intram in detalii)
Lam vazut de vro 5-6 ori :X
Lam vazut de vro 5-6 ori :X
Honami Ebisawa- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 27
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum