Credeti in horoscop?
4 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Credeti in horoscop?
Pai mie mi s-a mai intamplat ce a scris in horoscop, dar cred ca e pura coincidenta pentru ca eu nu cred in horoscop, poate sa se intample tot timpul ce scrie acolo ca eu tot nu cred. De la o vreme incoace m-am si plictisit sa citesc ce scrie acolo.
Re: Credeti in horoscop?
Unele lucruri se intampla sa fie adevarate dar poti fi pure coincidente.Sa zica la o zodie pentru toata tara sau lumea....sa fim sinceri nu s-ar putea adeveri la toata lumea.Poate ca cel mai bun si mai clar si sigur este cel personal adica facut dupa data nasterii ora si chestii deastea.
Pai eu nu stiu ce sa zic daca cred sau nu.....ei bine sunt printre,cred si nu cred ~~"
Pai eu nu stiu ce sa zic daca cred sau nu.....ei bine sunt printre,cred si nu cred ~~"
Uneori cand am citi horoscopul..scria lucruri care s-au si intamplat dupa cateva zile...Deci uneori cred uneori nu....
Pai ... cred in horoscop , dar de exemplu , daca in horoscop zice ca pe 10.08 o sa-mi rup mana , sa nu credeti ca stau doar in casa pentru a fi sigura ca nu o sa mi se intample cumva ceva.
Cel mai des mi se intampla sa citesc horoscopul abia dupa ce a trecut ziua si sa imi dau seama ca cel mai des mi se potriveste ...
Cel mai des mi se intampla sa citesc horoscopul abia dupa ce a trecut ziua si sa imi dau seama ca cel mai des mi se potriveste ...
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum