De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
3 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
Well am pus intrebarea asta pentru ca mai nou oamenii, chiar si prietenii daca afla despre cineva ca e homosexual, emo sau provine dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna ... pur si simplu incep sa-i ignore. De ce daca te intelegi bine cu cineva ... pentru felul tau de a fi sau pentru ce cred altii despre tine aceea persoana incepe si ea sa te ignore si sa fie mai retrasa fata de tine. Multi oameni in ziua de azi se cred superiori altora si nici macar nu incearca sa ii inteleaga pe ceilalti care "nu sunt ca ei" .
Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
Homosexuali,emo,lezbiene si alte chestii....astea nu sunt lucruri normale de aceea sunt marginalizati.Si depinde si de fixurile persoanei respective,depinde de cate aere are si chestii de genu asta.
Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
Buna intrebare....
Pai:
Emo-niste ciudati care se taie cu lama toata ziua si se omoara
Homosexuali & lezbienel- intradevar sunt cam ciudatecazurile asteadar nu le pot intelege.....adica unii chiar exagereaza cu asta
cineva care provinte dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna-pai unii gandesc ca daca nu parinti spre exemplu sunt de soi rau asa va fi si el/ea.
Sunt multe exemple dar eu ti-am dat explicatie la cele insirate de tine ^_^'
Pai:
Emo-niste ciudati care se taie cu lama toata ziua si se omoara
Homosexuali & lezbienel- intradevar sunt cam ciudatecazurile asteadar nu le pot intelege.....adica unii chiar exagereaza cu asta
cineva care provinte dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna-pai unii gandesc ca daca nu parinti spre exemplu sunt de soi rau asa va fi si el/ea.
Sunt multe exemple dar eu ti-am dat explicatie la cele insirate de tine ^_^'
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
Subiecte similare
» Note pentru personaje
» Ce inseamna pentru tine o semnatura?
» Inscrieri pentru ca facut semnaturi si avatare
» Ce inseamna pentru tine o semnatura?
» Inscrieri pentru ca facut semnaturi si avatare
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1