AnImE wOrLd
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?

3 participan?i

In jos

De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt? Empty De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?

Mesaj Scris de Byo.Shin Sam Iul 12, 2008 4:07 pm

Well am pus intrebarea asta pentru ca mai nou oamenii, chiar si prietenii daca afla despre cineva ca e homosexual, emo sau provine dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna ... pur si simplu incep sa-i ignore. De ce daca te intelegi bine cu cineva ... pentru felul tau de a fi sau pentru ce cred altii despre tine aceea persoana incepe si ea sa te ignore si sa fie mai retrasa fata de tine. Multi oameni in ziua de azi se cred superiori altora si nici macar nu incearca sa ii inteleaga pe ceilalti care "nu sunt ca ei" .
Byo.Shin
Byo.Shin
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 31
Localizare : Versailles
Data de inscriere : 12/07/2008

http://j-life.forumotion.com

Sus In jos

De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt? Empty Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?

Mesaj Scris de Lucy Dum Iul 13, 2008 7:29 am

Homosexuali,emo,lezbiene si alte chestii....astea nu sunt lucruri normale de aceea sunt marginalizati.Si depinde si de fixurile persoanei respective,depinde de cate aere are si chestii de genu asta.
Lucy
Lucy
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 185
Varsta : 31

http://lov-anime4ever.forumgratuit.ro/

Sus In jos

De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt? Empty Re: De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?

Mesaj Scris de Nana Komatsu Dum Iul 13, 2008 10:20 am

Buna intrebare....
Pai:
Emo-niste ciudati care se taie cu lama toata ziua si se omoara
Homosexuali & lezbienel- intradevar sunt cam ciudatecazurile asteadar nu le pot intelege.....adica unii chiar exagereaza cu asta Rolling Eyes
cineva care provinte dintr-o familie cu o reputatie nu prea buna-pai unii gandesc ca daca nu parinti spre exemplu sunt de soi rau asa va fi si el/ea.
Sunt multe exemple dar eu ti-am dat explicatie la cele insirate de tine ^_^'
Nana Komatsu
Nana Komatsu
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum