Inscrieri pentru ca facut semnaturi si avatare
4 participan?i
AnImE wOrLd :: Fan Zone :: Gfx
Pagina 1 din 1
Inscrieri pentru ca facut semnaturi si avatare
Cei care vor sa-i ajute pe ceilalti useri care nu se pricep foarte bine la GFX pot posta aici cateva lucrari ale lor pentru a se inscrie in echipa de GFX
Re: Inscrieri pentru ca facut semnaturi si avatare
o sa pun si eu vreo 1-2 dar nu sunt cgiar asa reusite...sunt facute in photoscape
1.
2.
1.
2.
Well sunt destul de reusite, dar ai putea sa mai lucrezi putin la scris n_n' adica nu se prea potrivesc culorile si fonturile, si putin a efecte de culoare, luminozitate etc. si in Photoscape poti face destul de multe n_n'
Si eu ma inscriu...sunt facute in photoshop..
Cute Girl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 12/07/2008
Vin si eu cu niste seturi....nu sunt cine stie ce dar na
Cam astea sunt ^_^
Cam astea sunt ^_^
so uhm o.o'
Kaname : imi place cum realizezi sig-urile, esti acceptata
Lucy : uhm, avatarele ar trebui sa fie de 100x100 si sig-urile nu mai mari de 400x200, iar ale tale sunt cam mari, ar trebui sa adaugi border si sa mai lucri putin la efecte si text, nu mai pune text asa mare si pe avatare, arata incarcat o.o' so, poate daca mai incerci putin vei intra in echipa.
Lucy : uhm, avatarele ar trebui sa fie de 100x100 si sig-urile nu mai mari de 400x200, iar ale tale sunt cam mari, ar trebui sa adaugi border si sa mai lucri putin la efecte si text, nu mai pune text asa mare si pe avatare, arata incarcat o.o' so, poate daca mai incerci putin vei intra in echipa.
Byo.Shin a scris:so uhm o.o'
Pai avatarele cand vor fi puse oricum se vor mai micsora cat despre marime eu am facut doar exemple ~~" cat despre tex pe avatar ei bine in caz ca nu observi este un scris mai greu citeti si trebuie sa se vada pentru a putea fi citit,daca il facem mai mic pariez ca stateai 5 ani sa descifrezi ce scrie.Oricum m-am cam razganditi si nu as vrea sa intru in echipa ~~"
Byo.Shin a scris:so uhm o.o'
Glumesti??? Pana acum toti au zis ca le fac urat si nu merita sa ma straduiesc...oricum ma bucur ca am intrat in echipa..dar pacat ca photoshopul tine doar o luna...adica nu stiu exact ca al meu e 7.0...
Cute Girl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 12/07/2008
Subiecte similare
» Semnaturi si avatare la comanda
» Note pentru personaje
» Ce inseamna pentru tine o semnatura?
» De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
» Note pentru personaje
» Ce inseamna pentru tine o semnatura?
» De ce nu sunt oamenii acceptati pentru ceea ce sunt?
AnImE wOrLd :: Fan Zone :: Gfx
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum