L vs. Light
3 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Death Note
Pagina 1 din 1
L vs. Light
Pe care il alegeti xD
Cu siguranta il aleg pe L...pentru ca e preferatul meu din tot anime-ul si e un tip genial si e un pic iesit din comun...deci imi place mult. Imi place inteligenta lui si cum priveste lucrurile tot timpul, imi place calmul cu care rezolva totul, nu se enerveaza si e sigur pe ceea ce face.
Light devine foarte enervant pana la urma, chiar daca la inceput era destul de dragut >.< devine mult prea obsedat de Death Note.
Deci il aleg pe L.
Cu siguranta il aleg pe L...pentru ca e preferatul meu din tot anime-ul si e un tip genial si e un pic iesit din comun...deci imi place mult. Imi place inteligenta lui si cum priveste lucrurile tot timpul, imi place calmul cu care rezolva totul, nu se enerveaza si e sigur pe ceea ce face.
Light devine foarte enervant pana la urma, chiar daca la inceput era destul de dragut >.< devine mult prea obsedat de Death Note.
Deci il aleg pe L.
Re: L vs. Light
Si eu tot pe l il aleg.Este destept,face parte din personajele pozitive si e chiar amuzant stilul lui.In ciuda faptului ca este mai ciudat este si cel mai bun detectiv ^_^.Deci il aleg pe L
Re: L vs. Light
L, pentru ca e destept si cam ciudat ce-i drept dar imi place mult stilul lui.La inceput imi placea mult Light dar dupa am vazut ca e cam nebun si m-am cam lasat de el.
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Death Note
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum