Poveste Naruto...by me:X
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
Poveste Naruto...by me:X
Era seara tarziu...ploua torential, iar strazile erau aproape pustii...aproape, deoarece pe o straduta ingusta se plimba o fata plangand.Fata purta o rochie rosie si avea parul roz, la fel ca florile de cires, de unde ii venea si numele, Sakura Haruno.
Fata se gandea la baiatul pe care il iubea sincer si din inima, dar care in schimb nu ii acorda nici un fel de atentie, Sasuke Uchia, un baiat misterios, foarte puternic, cu parul negru...Dintr-o data incepura sa se auda pasi, iar cand se uita...
-Sasuke-kun...
-Sakura...???Du-te acasa, nu ar trebui sa fi aici...
-Dar tu,Sasuke-kun?La ce te gandeai?...
-La...baiatul nu vru sa recunoasca ca se gandea la ea...la Itachi...Acum pleaca!!!Nu ai ce cauta aici!!!
Fata incepu sa planga si fugi acasa cu lacrimile siroindu-i pe obrajii reci...
Sasuke se aseza pe o banga si incepu sa vorbeasca pentru sine:
-Sunt un prost,trebuia sa ii fi spus....De ce m-a fermecat aceasta fiinta cu parul roz???
A doua zi, fata se duse la prietena ei cea mai buna, Hinata...
-Buna, Hinata! zise Sakura pe un ton trist...
-Sakura, ce s-a intamplat?
-E vorba de Sasuke...sti...?Ne-am intalnit azi-noapte in parc si...fata incepu sa ii povesteasca...
Dar in acelas timp, in casa lui Naruto...
-Sasuke???Ce faci aici?/
-Naruto, stiu ca noi nu ne prea intelegem insa...chiar trebuie sa vorbesc cu cineva....cum sa ii spun Sakurei ca o plac??
-Sasukeeee!!!Tu vi la mine sa am intrebi cum sa ii spui lui Sakura-chan ca o placi, cand ea este evident indragostita de tine...in loc sa vi si sa imi dai mie un sfat cum sa ii spun Hinatei care nici nu ma observa???
-Naruto, idiotule! Nu nu o sa ioti spun nimic trebuie sa deschizi si tu ochi singur...Oricum, mersi de sfat...si acesta pleca trantind usa in urma lui...
-Sa deschid ochii, ma intreb ce a vrut sa spuna...?
Hinata ii spuse acelas lucru Sakurei, dar Sakura nu stiu ce sa spuna fata de Sasuke si o lasa singura pe Hinata cu gandurile ei
Cam atat pentru azi mai scriu si maine...:X
Fata se gandea la baiatul pe care il iubea sincer si din inima, dar care in schimb nu ii acorda nici un fel de atentie, Sasuke Uchia, un baiat misterios, foarte puternic, cu parul negru...Dintr-o data incepura sa se auda pasi, iar cand se uita...
-Sasuke-kun...
-Sakura...???Du-te acasa, nu ar trebui sa fi aici...
-Dar tu,Sasuke-kun?La ce te gandeai?...
-La...baiatul nu vru sa recunoasca ca se gandea la ea...la Itachi...Acum pleaca!!!Nu ai ce cauta aici!!!
Fata incepu sa planga si fugi acasa cu lacrimile siroindu-i pe obrajii reci...
Sasuke se aseza pe o banga si incepu sa vorbeasca pentru sine:
-Sunt un prost,trebuia sa ii fi spus....De ce m-a fermecat aceasta fiinta cu parul roz???
A doua zi, fata se duse la prietena ei cea mai buna, Hinata...
-Buna, Hinata! zise Sakura pe un ton trist...
-Sakura, ce s-a intamplat?
-E vorba de Sasuke...sti...?Ne-am intalnit azi-noapte in parc si...fata incepu sa ii povesteasca...
Dar in acelas timp, in casa lui Naruto...
-Sasuke???Ce faci aici?/
-Naruto, stiu ca noi nu ne prea intelegem insa...chiar trebuie sa vorbesc cu cineva....cum sa ii spun Sakurei ca o plac??
-Sasukeeee!!!Tu vi la mine sa am intrebi cum sa ii spui lui Sakura-chan ca o placi, cand ea este evident indragostita de tine...in loc sa vi si sa imi dai mie un sfat cum sa ii spun Hinatei care nici nu ma observa???
-Naruto, idiotule! Nu nu o sa ioti spun nimic trebuie sa deschizi si tu ochi singur...Oricum, mersi de sfat...si acesta pleca trantind usa in urma lui...
-Sa deschid ochii, ma intreb ce a vrut sa spuna...?
Hinata ii spuse acelas lucru Sakurei, dar Sakura nu stiu ce sa spuna fata de Sasuke si o lasa singura pe Hinata cu gandurile ei
Cam atat pentru azi mai scriu si maine...:X
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum