Poreclele voastre
+3
Tessa
Crazygirl93
Byo.Shin
7 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Poreclele voastre
Aveti vreo porecla?
Pai poreclele mele ar fi astea:
Yume ~ este primul meu nick care l-am folosit pe forum-uri, dar sunt Yume de mai mult timp si asa o sa si raman.
Mada ~ asa imi spun toti colegii si majoritatea oamenilor care ma cunosc, e o prescurtare a numelui meu "Madalina"
Shin-chan ~ e pur si simplu o prescurtare de la nick-ul meu actual.
Chucky ~ pai Chucky e un personaj dintr-un film, iar tata a inceput sa-mi spuna asa.
Kiri Puki ~ asa mi se spune mai nou, sau numai Kiri, sau Puki Puki
Kisou ~ albumul meu preferat de la Diru si noua mea porecla n_n
Pai poreclele mele ar fi astea:
Yume ~ este primul meu nick care l-am folosit pe forum-uri, dar sunt Yume de mai mult timp si asa o sa si raman.
Mada ~ asa imi spun toti colegii si majoritatea oamenilor care ma cunosc, e o prescurtare a numelui meu "Madalina"
Shin-chan ~ e pur si simplu o prescurtare de la nick-ul meu actual.
Chucky ~ pai Chucky e un personaj dintr-un film, iar tata a inceput sa-mi spuna asa.
Kiri Puki ~ asa mi se spune mai nou, sau numai Kiri, sau Puki Puki
Kisou ~ albumul meu preferat de la Diru si noua mea porecla n_n
Re: Poreclele voastre
hmm porecla mea e kyky...asa imi zice prietenii...
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Data de inscriere : 12/07/2008
Mama ... am si eu la porecle ...
Disperare - intr-a V -a mi s-a spus asa pentru ca atunci am descoperit animeurile si pasiunea mea pentru ele ; aaa si ... tot atunci eram disperata dupa Ciresarii
Vraiste - porecla mi-a pus-o tatal unei colege ; nu , nu sunt cascata (ci sunt cea mai ordonata chiar din toata clasa) , insa tatal colegei mele a incurcat Disperare cu Vraiste
Layla - vine de la Layla Hamilton , pentru ca era preferata mea si toti prietenii de pe messanger s-au obisnuit sa imi zica asa
Andaluza - vine de la Andutza si mi-a placut mai mult asa (porecla vine de la unul dintre personajele dintr-un roman de dragoste)
Angelique/Angelica - tot un personaj dintr-un roman de dragoste
Marquis des Anges - este aceeasi cu Angelica
Disperare - intr-a V -a mi s-a spus asa pentru ca atunci am descoperit animeurile si pasiunea mea pentru ele ; aaa si ... tot atunci eram disperata dupa Ciresarii
Vraiste - porecla mi-a pus-o tatal unei colege ; nu , nu sunt cascata (ci sunt cea mai ordonata chiar din toata clasa) , insa tatal colegei mele a incurcat Disperare cu Vraiste
Layla - vine de la Layla Hamilton , pentru ca era preferata mea si toti prietenii de pe messanger s-au obisnuit sa imi zica asa
Andaluza - vine de la Andutza si mi-a placut mai mult asa (porecla vine de la unul dintre personajele dintr-un roman de dragoste)
Angelique/Angelica - tot un personaj dintr-un roman de dragoste
Marquis des Anges - este aceeasi cu Angelica
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
eu am o groaza de porecle :dar cea mai noua si cea mai folosita este Fuzzy Uzzy
Fuzzy Uzzy- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 27
Data de inscriere : 08/07/2009
Porecla lui Rin este Jocker (asa imi zice lumea pe mess, si prieteni pt ca nu am pierdut mai niciodata la jocul de carti, preferatele mele sunt macaoa si pacalici) deoarece sunt o persoana cu dubla personalitate si desi par incapabila de a face rau cuiva pot fi foarte periculoasa, deci nu va puneti Rin caci isi joaca bine rolul de Jocker. ^^
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
Pai colegii prin a cincea-a sasea imi ziceau "Malina fata buna buna "de la serialul acela Kusco de la disney chanel dar pana la urma sau plictisit si au inceput sa ma strige Mali.Iar mai nou in gasca mi se zice Vampirus deoarece imi plac mult vampirii
hikari-chan- New Fan
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 27
Localizare : Japonia
Data de inscriere : 12/08/2011
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum