AnImE wOrLd
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Superstiozitate

3 participan?i

In jos

Superstiozitate Empty Superstiozitate

Mesaj Scris de Byo.Shin Sam Iul 12, 2008 4:09 pm

Eu pur si simplu nu cred in superstitii, stiti care e faza... daca tu crezi in ele si crezi ca o sa se intample ceva din cauza unei superstitii cauti toate motivele sa dovedesti ca e adevarata superstitia. Dar eu nu cred in asa ceva si nu sunt deloc superstitioasa xD
La faza cu 13: eu am dat teza la romana in 13 si anul trecut si anul acesta, si 13 marti >.< dar nu s-a intamplat nimic si am luat 9 si 10 ^_^ see?
Byo.Shin
Byo.Shin
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 31
Localizare : Versailles
Data de inscriere : 12/07/2008

http://j-life.forumotion.com

Sus In jos

Superstiozitate Empty Re: Superstiozitate

Mesaj Scris de Lucy Dum Iul 13, 2008 7:16 am

Pai nici eu nu cred in superstitii.Iar faza cu 13,numarul asta e chiar preferatul meu ^_^ sau fazele cu pisica neagra,cand eram mica eram obsedata sa fac 3 pasi inapoi daca una imi taia calea.Acum sincer e cam aiurea,ce e drept ca unele s-au si adeverit insa asta e doar coincidenta.Deci nu cred in superstitii
Lucy
Lucy
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 185
Varsta : 31

http://lov-anime4ever.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Nana Komatsu Dum Iul 13, 2008 10:25 am

Nici eu nu cred, credeam cand eram mica.
pisica neagra-in asta n-am crezut cam niciodata, nici macar cand eram mica, mi s-a parut o tampenie din prima

numarul 13-trebuie sa recunosc ca am crezut in chestia asta ceva timp.....eu chiar aveam ghinion pe 13!!sau cine stie...probabil mi se parera....^_^''

trecutul sub scara-nu am patit-o niciodata, de fapt cam de vreo 2 ori dar nu iam dat importanta si nici nu mi s-a intamplat nimic.

Eu nu prea inteleg de ce oamenii inventeaza atatea porcari de genul asta, scuze de cuvantul porcarii dar n-am cum sa le spun.
Ce-o fi o fi, Dumnezeu decide nu mata neagra, oglinzile sparte, scarile si numarul 13
Nana Komatsu
Nana Komatsu
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus