AnImE wOrLd
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Cum stim ca totul exista?

3 participan?i

In jos

Cum stim ca totul exista? Empty Cum stim ca totul exista?

Mesaj Scris de Byo.Shin Sam Iul 12, 2008 4:09 pm

Mda vi se pare ciudata intrebarea nu O_O' dar pu si simplu ma intrebam cum stim asta, de unde sa stim ca tot ce vedem in jurul nostru tot ce noi credem ca exista e doar un simplu gand? ca si cum tot ce vedem este doar o idee care noi am conceput-o in mintea noastra si transpusa printr-o iluzie. Toti vad aceleasi lucruri pe care le vedem si noi sau vad si alte chestii ? O_O' sau pur si simplu ei nici macar nu exista.. e doar o halucinatie... Faptul ca nu stim sigur daca totul exista explica multe lucruri, cum ar fi presimtirile... stim ca o sa se intample ceva pentru ca imaginatia noastra va face sa se intample asta. Well stiu ca poate suna putin ciudat dar totusi ...
Byo.Shin
Byo.Shin
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 31
Localizare : Versailles
Data de inscriere : 12/07/2008

http://j-life.forumotion.com

Sus In jos

Cum stim ca totul exista? Empty Re: Cum stim ca totul exista?

Mesaj Scris de Lucy Dum Iul 13, 2008 7:21 am

Loveste-te si daca te doare exista.Cred ca vroiai sa te referi la miraje.Acestea se intampla mai mult cand faci insolatie sau esti in desert,de aceea trebuie ca capul sa fie mereu protejat de soare.Ce ai spus tu ca ai presimtiri alea pt fi simturile adica cele 6 simturi.Exista oameni care au al 6-lea simt si alte chestii.Lumea este plina de mister si de enigme neelucidate si pe zi ce trece invatam tot mai mult.Stii cum se spune,curiosii mor repede.Lumea este foarte curioasa si asta nu e bine.Isi baga nasul peste tot unde nu trebuie.
Lucy
Lucy
Fluffy Fan
Fluffy Fan

Numarul mesajelor : 185
Varsta : 31

http://lov-anime4ever.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Nana Komatsu Dum Iul 13, 2008 10:30 am

Intrebarea asta face parte din categoria intrebarilor fara raspuns, nimeni nu a rputea spune daca e o iluzie sau nu.In mod cert ceva e, noi traim chiar daca avem pus in fata un voal de culori.Eu zic sa nu ne mai cramponam cu intrebari din astea.Hei, chiar daca e, viata e frumoasa!
Nana Komatsu
Nana Komatsu
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum