4 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
so, povestea avatarului si semnaturii voastre u.u'
La mine e aceeasi asa ca le descriu de o data:
Well in setul meu e un personaj dintr-un anime, Ef ~ a tale of memories, Shindou Chihiro.... care mi-a placut foarte mult asa ca mi-am facut set cu ea n_n'
Ce scrie pe sig, e de fapt ceea ce apare la sfarsitul fiecarui episod si cei care nu au vazut anime-ul nu o sa inteleaga la ce se refera. Ce am scris de asupra sig-ului e de fapt inceputul romanului care dorea sa-l scrie Chihiro, again daca nu ati vazut anime-ul nu intelegeti prea multe T^T
La mine e aceeasi asa ca le descriu de o data:
Well in setul meu e un personaj dintr-un anime, Ef ~ a tale of memories, Shindou Chihiro.... care mi-a placut foarte mult asa ca mi-am facut set cu ea n_n'
Ce scrie pe sig, e de fapt ceea ce apare la sfarsitul fiecarui episod si cei care nu au vazut anime-ul nu o sa inteleaga la ce se refera. Ce am scris de asupra sig-ului e de fapt inceputul romanului care dorea sa-l scrie Chihiro, again daca nu ati vazut anime-ul nu intelegeti prea multe T^T
Re: Avatarul si semnatura
La mine este acelas personaj,Lucy din elfen lied,la fel ca si nick-ul.Este o fata puternica care mai are inca o personalitatea.Aceea este Nyuu.Intre Lucy si Nyuu este MARE diferenta.Lucy la inceputul animeului este mai dura,mai rea,criminala iar Nyuu este foarte calma,cuminte,buna si tot ce spune este Nyuu,dar mai incolo invata sa pronunte si alte cuvinte ca de exemplu numele unui baiat care are griga de ea,acela fiind Kouta.Lucy iasa la iveala atunci cand Nyuu este in pericol,deoarece Nyuu nu stie ce sa faca mai ales sa lupte.Nyuu are ce are cu ceasul,un ceas mare cu limba.Lucy cand vede cutia muzicala lilium la kouta isi aminteste de cand erau ei mici si s-au imprietenit insa au venit niste probleme iar kouta a avut un accident si sia pierdut memoria dar pe la sfarsitul primei serii din anime isi aduce aminte de Lucy/Nyuu.Insa e cam tragic,isi aduce aminte si cele bune dar si cele rele.Fatul ca ia ucus tatal si sora.Povestea e mai lunga,am incercat sa nu ma lungesc ^_^
Uhm pai fiind ca vremea ...asa imi schimb si avatarul si semnatura. In general imi aleg avatarul si semnatura (care contine tot personajul din avatar, sau macar un personaj din acelasi anime) in functie de anime'ul la care ma uit in momentul respectiv. Acum insa am ales'o pe Saya din Blood+. Mi'a placut foarte mult ca personaj desi nu am vazut tot anime'ul. Cat despre ce scrie la semnatura...pun diferite citate, din diferite anime'uri (care m'au impresionat)
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Pai,sa incep cu avatarul:
-am ales-o un render cu Kaname din Full Metal Panic si am facut un avatar cu ea in photoshop.Nu a fost prea greu...am micsorat renderul etc.Si pe el e scris Kaname Chidori...Chidori fiind scris mai mic...
Si acum cu semnatura:
-am ales o semnatura cu Kaname care mi-a placut ffff.mult..nu iam putut rezista tentatiei...si mai sus am scris :Kaname Chidori: cu scris si scris.
-am ales-o un render cu Kaname din Full Metal Panic si am facut un avatar cu ea in photoshop.Nu a fost prea greu...am micsorat renderul etc.Si pe el e scris Kaname Chidori...Chidori fiind scris mai mic...
Si acum cu semnatura:
-am ales o semnatura cu Kaname care mi-a placut ffff.mult..nu iam putut rezista tentatiei...si mai sus am scris :Kaname Chidori: cu scris si scris.
Cute Girl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 12/07/2008
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum