De la ce vine nick-ul tau?
+5
Marquis des Anges
Nana Komatsu
ayu
Lucy
Byo.Shin
9 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
De la ce vine nick-ul tau?
Well nick-ul meu actual, adica Byo.Shin provine de la o melodie a celor de la Dir en grey, numita Byou Shin care imi place foarte mult ^_^, eu pur si simplu am schimbat putin, adica am eliminat acel "u" si a iesit nick-ul meu ^_^
Re: De la ce vine nick-ul tau?
Nick-ul meu este numele unui personaj din anime.Lucy din elfen lied ^_^
Al meu..hmmm cred ca vine de la numele unui personaj din Ultra Maniac-->Ayu Tateishi. De ce? pentru ca e usor de pronuntat, usor de scris si e scurt...plus de asta mi'a placut tare mult personajul, insa unul din motive mai e pentru ca seamana si cu perscurtarea numelui meu. So that's mine...
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Nana Komatsu e nick-ul meu si l-am luat din Nana, personajul meu favorit din acest anime
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Nic-ul meu vine de la porecla pe care mi-au dat-o colegii cu ceva timp in urma ...
Defapt , este numele pe care si l-a luat Angelique de Peyrac (un personaj dintr-un roman de dragoste care mi place mult) atunci cand a ajuns sefa banditilor de la Curtea Miracolelor.
Inseamna Marchiza Ingerilor ...
Defapt , este numele pe care si l-a luat Angelique de Peyrac (un personaj dintr-un roman de dragoste care mi place mult) atunci cand a ajuns sefa banditilor de la Curtea Miracolelor.
Inseamna Marchiza Ingerilor ...
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Nick~ul meu provine din numele meu Diana,doar ca o persoana draga mie in loc de Diana ma facut Dia si asa am ramas de 1 an si mai mult de jumate,iar "crazy" vine de la caracterul meu^^ faptul ca sunt o persoana mereu pusa pe facut belele^^
Nick-ul meu vine de le Teresa..adica Tessa din Full Metal Panic...deoarece ea este personajul meu preferat...:X>..
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
pai asta Hikari Akira e un personaj de al meu inventat...si Fuzzy Uzzy ami spun prieteni(daca mil schimba admina)
Fuzzy Uzzy- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 27
Data de inscriere : 08/07/2009
Nick-ul lui Rin vine in primul rand de la numele meu care este cRIstiNa si de la al doile personaj preferat al meu din vocaloid adica Rin Kagamine, si acesta este si numele meu tradus in coreana
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum