Cel mai rau mod de a muri O_O'
4 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Cel mai rau mod de a muri O_O'
Well pentru mine cel mai rau mod de a muri ar fi tortura, adica daca te ucide cineva sa nu mori rapid ci sa te tortureze O_O' sau sufocata sau inecata, pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la asta x.x'
Re: Cel mai rau mod de a muri O_O'
Mama dar ce topic,ce subiect de discutie O_O
Pai eu aleg la fel ca tine Shin-chan si inca unul,acela de a te spanzura,sau decapita....eu vreau ca corpul sa-mi fie intreg nu cu lipse ca de exemplu capul prin decapotare.....brrrr
Pai eu aleg la fel ca tine Shin-chan si inca unul,acela de a te spanzura,sau decapita....eu vreau ca corpul sa-mi fie intreg nu cu lipse ca de exemplu capul prin decapotare.....brrrr
Mda, dar e si asta o intrebare!!!
Sa mori spanzurat, e cel mai nasol, zic eu, nici nu vreau sa ma gandesc, ma sperie gandul
Sa mori spanzurat, e cel mai nasol, zic eu, nici nu vreau sa ma gandesc, ma sperie gandul
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
Credeti ca asta e nasol ?Decapitarea este rapida , nu simti nimic ... Spanzuratoarea ... este si ea destul de rapida ... adica este doar sufocare (stiu cum este , pentru ca atunci cand eram mica am patit asa ceva ; in joaca , un baiat m-a strans cu un cablu de gat).
Stiu cel mai groanic mod de a muri.Acum ia ascultati aici ...
In Evul Mediu , atunci cand o persoana era posedata (sau considerata) sau atunci cand suferea de o boala considerata boala a Diavolului era chemat preotul satului pentru a-i da persoanei respective o gaura in cap (cu ajutorul unui fel de burghiu) , pentru a elibera bolnavul de demoni.
Este o procedura foarte dureroasa si pe tot parcursul ei persoana este treaza si simte tot.
Ei bine , asta este dureros ...
P.S. Voi pune si o poza daca reusesc sa gasesc.
Stiu cel mai groanic mod de a muri.Acum ia ascultati aici ...
In Evul Mediu , atunci cand o persoana era posedata (sau considerata) sau atunci cand suferea de o boala considerata boala a Diavolului era chemat preotul satului pentru a-i da persoanei respective o gaura in cap (cu ajutorul unui fel de burghiu) , pentru a elibera bolnavul de demoni.
Este o procedura foarte dureroasa si pe tot parcursul ei persoana este treaza si simte tot.
Ei bine , asta este dureros ...
P.S. Voi pune si o poza daca reusesc sa gasesc.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum