Aveti frati sau surori?
+4
Marquis des Anges
Lucy
Crazygirl93
Byo.Shin
8 participan?i
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Aveti frati sau surori?
Pai da. Eu am un frate mai mic. Are 10 ani si tot timpul ma bate la cap. Atata timp cat e pe afara si nu ne certam de la calculator e bine O.O'
Oricum in general ma impac foarte bine cu el. Si mai am o onee-chan in familia virtuala O_O' but nu e pe forum z.z'
Oricum in general ma impac foarte bine cu el. Si mai am o onee-chan in familia virtuala O_O' but nu e pe forum z.z'
Re: Aveti frati sau surori?
Hmm eu am un frate mai mare...El are 17 ani...uff ce nu imi place...Si facem ce facem si tot timpul ne certam pentru comp....
Din fericire pentru mine nu am nici frate nici sora.....uneori as vrea sa am dar decat sa ma cert sai alte chestii mai bine stau singura...sau depinde de soarta ^_^
Offf ... am un frate mai mic decat mine cu un an , sase luni si doua zile.Va inchipuiti ca acum , la varsta mea cine ne vede ne intreaba daca nu cumva suntem gemeni ...
Recunosc , uneori ma cam enerveaza , insa e bine sa ai pe cineva cu care sa iti petreci timpul.Acum el e plecat in camera si , chiar daca imi place si am mai mult timp pentru mine , nu mi-ar place sa stau fara el mai mult de o saptamana.
Recunosc , uneori ma cam enerveaza , insa e bine sa ai pe cineva cu care sa iti petreci timpul.Acum el e plecat in camera si , chiar daca imi place si am mai mult timp pentru mine , nu mi-ar place sa stau fara el mai mult de o saptamana.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Nu,dar nici nu vreau.Am vrut cand eram mai micuta o surioara,dar acum nici sa nu aud^^".E mai bine sa fii singur la parinti adica intrun fel ai parte de toata atentia si iubirea lor ^__^
Stai ca nu inteleg ... ai avut o surioara si acum nu mai ai ?Da' ce s-a intamplat ?
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
da am un frate mai mare de 18 ani ....
Fuzzy Uzzy- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 27
Data de inscriere : 08/07/2009
Eu am o sora mai mica si are 9ani
koreananime- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : romania
Data de inscriere : 05/10/2010
Rin are doi frati mai mici si o sora mai mare. Vii dau voua daca vreti, va rooog! Scapatima de ei! Rin mereu trebuie sa aiba grija ca fratiori ei sa nu mai faca vreo prostie si cand intru si eu in pauza ma trezesc paruinduma cu sormea pentru PC, -.-
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
AnImE wOrLd :: Cafenea :: Discutii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum