Kurtz vs. Sousuke
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Kurtz vs. Sousuke
Eu il aleg pe Sousuke, e mult mai matur decat Kurtz, e amuzant si are o personalitate aparte. Este foarte dragut si ii i-a apararea lui Kaname. Cat despre Kurtz... e mult prea pervers si chiar imatur as putea spune, desi e amuzant si el si are punctele lui forte.
Re: Kurtz vs. Sousuke
Ah ma distreaza Kurtz intr'un hal...e tare comic si perversiunile lui ma fac sa rad cu lacrimi.( imi aduce aminte de Miroku). insa il aleg pe Sousuke, e mai simpatic si are felul sau amuzant de a fii.Cat de serios vrea sa para cateodata are fata aceea care il face sa fie amuzant. Plus de asta nu e nimik care sa ma faca sa rad ca atunci cand e lovit de Kaname...OMG super...dar are si partile acelea serioase si e si bun la manevrat. So my choice--->Sousuke !!
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Il aleg pe Sousuke...Desi e foarte atent si are tot timppul arme la el,e un tip dragutz.Pot spune ca are grija de Kaname,ca si cum ar fi sora lui...Dar e un tip inteligent care are grija sa nu pice in capcana altuia...Si de Kurtz nu prea stiu multe lucruri,e amuzant...dar tot pe Sousuke il aleg!
Si eu il aleg tot pe Sousuke.
Kurtz mi se pare prea afemeiat , rau de gura si obraznic ... Este si el haois , insa ... pur si simplu nu prea este genul meu.
Sousuke este dragut si imi place ca intra destul de des in incurcaturi.Mai ales in privinta fetelor ...
Kurtz mi se pare prea afemeiat , rau de gura si obraznic ... Este si el haois , insa ... pur si simplu nu prea este genul meu.
Sousuke este dragut si imi place ca intra destul de des in incurcaturi.Mai ales in privinta fetelor ...
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Il aleg pe Sousuke Sagara pt ca e super dragutz,se pricepe la arme si tot ce are legatura cu Mithril.Imi place ca o apara pe Kaname si ... ca nu stie mare lucru despre fete sau cum sa se comporte cu ele...In plus uneori e fff amuzant )
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum