Realitate sau fictiune?
5 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Realitate sau fictiune?
Pai eu cred ca e pura fictiune. Iadul, la fel si raiul sunt doua lucruri care nu au nici o legatura cu lucrurile pamantesti. Nu cred ca exista asa ceva, ma refer la un astfel de site. Imi place mult anime-ul acesta, dar nu atat de mult incat sa ajung sa cred ca exista acest anime. Sunt nenumarate site-uri asemanatoare cu cel din anime, poate chiar identice, dar sunt doar niste site-uri create de cineva care nu are de lucru. Deci pur si simplu nu cred ca e adevarat.
Re: Realitate sau fictiune?
Ba da au legatura cu lucrurile pamantesti.raiul reprezinta lucrurile bune,acele lucruri bune sunt si pe pamant.Iadul reprezinta tot ce e rau,pe pamant sunt si lcruri rele pentru ca nimic nu este tot in roz.Si site-ul nici eu nu cred ca exista cel putin pana nu vad nu cred
Este fictiune...nu are cum sa existe o fata care sa duca lumea in iad...sau sa se intample ce se intampla in anime'u...nu are cum...si site-ul nu exista...Raiul si iadul exista (poate nu sunt sigura)dar acel site nu....
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Data de inscriere : 12/07/2008
Nu , animeul Hell Girl nu este pura fictiune , intrucat majoritatea povestilor , precum si istoriile unora dintre personaje sunt inspirate din folclorul popular japonez.
Ca de exemplu personajul Hone Onna (in traducere numele ei inseamna Femeia Schelet ) este un personaj care apare des in povestile vechi japoneze.Despre ea se spune ca ar fi o creatura schelet (asa cum zice si numele ei) , care insa poate lua chipul unei femei foarte frumoase.Fiind insa o prostituata care a fost ucisa demult , este dornica de razbunare si isi ucide amantii dupa ce face dragoste cu acestia.
Asa cum am mai zis si mai sus , nu , animeul nu este pura fictiune , ci , ca orice poveste are acel sambure de adevar.Este inspirat din temerile adevarate ale oamenilor , acelea de a-si petrece o eternitate in Iad , chinuit de propriile pacate.Cu toate acestea , religia (ortodoxa si cred ca si cea catolica) , spune ca Iadul nu este decat o infinitate ocupata de nimic.Un om ajuns in Iad este condamnat pe vecie la singuratate si intuneric.
Deci , nu , nu este pura fictiune , insa are pe alocuri infloriturile sale , menite sa atraga publicul si sa-l tina in suspans.
Ca de exemplu personajul Hone Onna (in traducere numele ei inseamna Femeia Schelet ) este un personaj care apare des in povestile vechi japoneze.Despre ea se spune ca ar fi o creatura schelet (asa cum zice si numele ei) , care insa poate lua chipul unei femei foarte frumoase.Fiind insa o prostituata care a fost ucisa demult , este dornica de razbunare si isi ucide amantii dupa ce face dragoste cu acestia.
Asa cum am mai zis si mai sus , nu , animeul nu este pura fictiune , ci , ca orice poveste are acel sambure de adevar.Este inspirat din temerile adevarate ale oamenilor , acelea de a-si petrece o eternitate in Iad , chinuit de propriile pacate.Cu toate acestea , religia (ortodoxa si cred ca si cea catolica) , spune ca Iadul nu este decat o infinitate ocupata de nimic.Un om ajuns in Iad este condamnat pe vecie la singuratate si intuneric.
Deci , nu , nu este pura fictiune , insa are pe alocuri infloriturile sale , menite sa atraga publicul si sa-l tina in suspans.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Orice poveste are si adevar in ea...oricat ar fi el de putin...tot exista...
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum