Ati dori sa existe site-ul?
+3
Lucy
Crazygirl93
Byo.Shin
7 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Ati dori sa existe site-ul?
Anime-ul acesta e doar fictiune, nu exista asa ceva
sunt o multime de site-uri asemanatoare cu cel din anime dar sunt doar creatiile unor oameni care nu au de lucru
dar daca ar exista *am zis daca*, desi e putin probabil tot nu l-as folosi
prefer sa-mi rezolv probemele personal sau pur si simplu sa nu mai tin legatura cu persoana care mi-a facut rau. Deci nu as prea vrea >.>
sunt o multime de site-uri asemanatoare cu cel din anime dar sunt doar creatiile unor oameni care nu au de lucru
dar daca ar exista *am zis daca*, desi e putin probabil tot nu l-as folosi
prefer sa-mi rezolv probemele personal sau pur si simplu sa nu mai tin legatura cu persoana care mi-a facut rau. Deci nu as prea vrea >.>
Re: Ati dori sa existe site-ul?
Hmm sincer mai bine ca e doar o fictiune si ca nu exista asa ceva..Cel putin asa zic eu..Mai bine imi rezolv probleme eu decat sa folosesc asa un site ....
Nu,nu as vrea sa existe site-ul.Atat eu cat si restul lumi ar fi in pericol.Nici o data nu stii ce te poate astepta dupa colt.
Mai bine sa nu existe acel site...pentru ca mai bine iti faci dreptate singura decat sa apelezi la asa ceva...
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Data de inscriere : 12/07/2008
Nu stiu daca in acest moment mi-as dori sa exista site-ul , insa mi s-ar parea un lucru foarte interesant.
Un site care sa iti indeplineasca razbunarile , fara ca tu sa trebuiasca sa platesti (atata timp cat esti in viata) cred ca reprezinta exact lucrul de care omenirtea duce lipsa .
Imi dau seama ca afirmand acestea lucruri probabil ca veti crede ca imi cam lipseste o doaga , insa cati dintre noi nu si-au dorit razbunare , chiar cu pretul propriei vieti ?
Un site care sa iti indeplineasca razbunarile , fara ca tu sa trebuiasca sa platesti (atata timp cat esti in viata) cred ca reprezinta exact lucrul de care omenirtea duce lipsa .
Imi dau seama ca afirmand acestea lucruri probabil ca veti crede ca imi cam lipseste o doaga , insa cati dintre noi nu si-au dorit razbunare , chiar cu pretul propriei vieti ?
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Dap.ar fi frumos.Sunt curioasa cine l-ar folosi
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
Eu nu mi-as dori sa existe.Nimeni nu ar trebui sa decida pentru altii cand ar trebui sa moara,mai ales ca dupa o viata treaita sa stii ce te asteapta.Suntem oameni si putem sa cerem ajutorul cuiva matur sau ceva de genul daca situatia ne scapa de sub control,nu sa apelam la astfel de metode.
Kai Kamichi- New Fan
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 27
Localizare : Londra
Data de inscriere : 28/07/2010
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum