Razbunare ?
+4
Crazygirl93
Nana Komatsu
Lucy
Byo.Shin
8 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Razbunare ?
Nu imi place sa ma razbun. Chiar daca cineva mi-a facut nenumarate lucruri ingrozitoare, nu imi doresc sa ma razbun. Razbunarea nu e un lucru care ma face sa ma simt mai bine, poate chiar ma face sa ma simt mai vinovata sau pur si simplu sa ma simt prost. Nu vad razbunarea ca un mod de rezolvare a problemelor personale. Cand cineva imi reproseaza ceva... bineinteles, ceva ce nu e adevarat, pur si simplu il ignor. M-am obisnuit deja sa ignor oamenii care spun fel si fel de lucruri despre mine.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.
Re: Razbunare ?
Nici mie nu imi place razbunarea desi trebuie sa recunosc ca uneori sunt tentata sa intorc 'favorul'.E intutila....tu te razbuni pe el dupa iar el ti-o face si dupa iar tu si tot asa...ai sa o ti intr-un lant nesfarsit.
Pentru mine, oamenii care se razbuna reprezinta niste persoane lipsite de caracter.
Pentru mine, oamenii care se razbuna reprezinta niste persoane lipsite de caracter.
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
Razbunare...hmmm pentru unele persoane razbunarea e un lucru bun...dar ma gandesc mai bine ca si aceea persoana care incearca sa se razbune are de suferit...poate nu mult dar totusi...
Razbunarea ...m-as razbuna , pe cineva care stiu ca mi-a ucis familia sau care m-a ranit profund.Insa deocamdata nu am avut de-a face cu asa ceva (slava Domnului).
Da , nu este un lucru bun , insa uneori este ceva necesar.Este foarte greu sa traieste , stiind ca persoana care ti-a facut cel mai mult rau traieste si ea , nu departe de tine.
Nu , asta nu inseamna ca o accept si ca o privesc [,] ca pe ceva normal , ci ca mai degraba o vad ca pe un lucru necesar.
Da , nu este un lucru bun , insa uneori este ceva necesar.Este foarte greu sa traieste , stiind ca persoana care ti-a facut cel mai mult rau traieste si ea , nu departe de tine.
Nu , asta nu inseamna ca o accept si ca o privesc [,] ca pe ceva normal , ci ca mai degraba o vad ca pe un lucru necesar.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Razbunarea...imi place sa ma razbun pe persoanele care ma ranesc sau imi fac ceva rau...Daca eu am de suferit...pers respectiva de ce sa nu sufere?
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
Nu-mi place sa ma razbun.Chiar daca cineva mi-a facut un lucru rau,cu sau fara sa-si dea seama a spus ceva care ma deranjeaza,sunt aproape sigura ca discutand se poate rezolva ceva;si chiar daca nu,ignor persoana respectiva.Hmm...daca cineva ar ucide pe cineva drag mie,Doamne fereste,nu m-as rarbuna,probabil ca asta voi vrea in primele zile sau ceva de genul,dar dupa mi-as da seama ca lucrul acesta nu va aduce acea persoana inapoi.
Kai Kamichi- New Fan
- Numarul mesajelor : 9
Varsta : 27
Localizare : Londra
Data de inscriere : 28/07/2010
Ei bine eu ma rezum si la ce zice Ai Enma in anime dupa ce le da papusa celor care vor sa fie razbunati....un blestem aruncat asupra cuiva...se va intoarce catre "proprietarul sau"...deci acm in cazul nostru poate ca noi daca ne razbunam si alti se vor razbuna pe noi si o sa fie rau...deci nu vad cu ce folos...
~NaNa~- New Fan
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 29
Localizare : ^ Soul Society ^
Data de inscriere : 07/09/2010
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum