Enma Ai vs. Hone Onna
5 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Enma Ai vs. Hone Onna
Pe care o alegeti?
Pai eu o prefer pe Ai Enma, de ce? Pentru ca e mult mai draguta, are o personalitate grozava, imi place povestea ei mai mult decat cea a Honei, totusi Onna e mai calma si e supusa lui Ai, dar tot pe Ai o aleg.
Pai eu o prefer pe Ai Enma, de ce? Pentru ca e mult mai draguta, are o personalitate grozava, imi place povestea ei mai mult decat cea a Honei, totusi Onna e mai calma si e supusa lui Ai, dar tot pe Ai o aleg.
Re: Enma Ai vs. Hone Onna
Ai Enma..o prefer pe ea pentru ca este o persoana care doar isi face treaba...si uneori cand ma uit la acest anime'u si o vad pe ea mi se pare ca si ea sufera ...dar totusi e un personaj dragutz..
Eu o aleg pe Honne Onna pentru ca e mai feminina, draguta si prietenoasa oarecum, nu pot spune in toatilate deoarece este ajutoarea Enmei AI.Imi place si Ai dar e cam sinistra si sumbra...desigur, asa si trebuie!
Oricum, Honne Onna ramane!
Oricum, Honne Onna ramane!
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
Eu personal o prefer pe Hone Onna.
Mi se pare (asa cum a spus si Nana Komatsu ) mult mai feminina , mai interesanta si (prerea personala) , mult mai frumoasa.Ai Enma este si ea ... dar mai degraba draguta , intrucat ar fi destul de greu sa spunem despre un copil ca este frumos , in sensul acela al cuvantului.
Imi place de asemenea si kimonoul lui Hone Onna.Mi se pare foarte elegand , insa cu tenta aceea de obraznicie care le insotea pe orice onsen geisha ( gheișă de băi,care ste defapt o prostituata si nu are nici pregatirea artistica si nici rafinamentul unei gheishe adevarate).
Deci , Hone Onna cu siguranta !
Mi se pare (asa cum a spus si Nana Komatsu ) mult mai feminina , mai interesanta si (prerea personala) , mult mai frumoasa.Ai Enma este si ea ... dar mai degraba draguta , intrucat ar fi destul de greu sa spunem despre un copil ca este frumos , in sensul acela al cuvantului.
Imi place de asemenea si kimonoul lui Hone Onna.Mi se pare foarte elegand , insa cu tenta aceea de obraznicie care le insotea pe orice onsen geisha ( gheișă de băi,care ste defapt o prostituata si nu are nici pregatirea artistica si nici rafinamentul unei gheishe adevarate).
Deci , Hone Onna cu siguranta !
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Enma Ai...imi place cum se descura.Desi sufera pt ce s-a intamplat in trecutul ei...ea poate totusi pt atatia ani sa isi faca treaba cum trebuie fara sa greseasca.
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Hell Girl
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum