Cupluri preferate
+6
Amalia
Marquis des Anges
Tessa
ayu
Crazygirl93
Byo.Shin
10 participan?i
Pagina 1 din 1
Cupluri preferate
Well la mine ar fi cam asa:
o Yuri cu Layla ~ fac o echipa foarte buna, sunt destul de asemanatori intr-un fel sau altul si cred ca s-ar potrivi.
o Leon cu Sora ~ Leon mi se pare intr-un fel opusul lui Sora, si opusurile se atrag nu? xD au destul de multe lucruri in comun si totusi sunt atat de diferiti... oricum mi se pare ca s-ar potrivi xD
o Yuri cu Layla ~ fac o echipa foarte buna, sunt destul de asemanatori intr-un fel sau altul si cred ca s-ar potrivi.
o Leon cu Sora ~ Leon mi se pare intr-un fel opusul lui Sora, si opusurile se atrag nu? xD au destul de multe lucruri in comun si totusi sunt atat de diferiti... oricum mi se pare ca s-ar potrivi xD
Re: Cupluri preferate
Leon cu Sora:pentru ca amandoi au un talent extraordinar...si au destule lurcuri in comun..Leon o vede pe Sophie in Sora,si crede ca ea e singura care ii poate fii partenera..Sora poate deveni inger doar cu ajutorul unui demon,acel demon este Leon..Eu zic ca fac o pereche superr faina...
Clar mi'ar place Layla si Yuri foarte mult...fac o echipa excelenta, exceptand micile neintelegeri dintre ei. Pe desupra seamana oarecum si cred ca ar face un cuplu foarte dragut...
Imi place iarasi Kalos cu Sarah. Fac un cuplu amuzant. Sunt amandoi oarecum diferiti insa in acelasi timp asemanatori.
Si cred ca in ultimul rand mi'ar place si Sora cu Leon, desi mi se pare Leon pare un peek cam matur pentru Sora nu doar la comportament ci si la aspectul fizic. Dar anyway "yin yang couples are the best"
Imi place iarasi Kalos cu Sarah. Fac un cuplu amuzant. Sunt amandoi oarecum diferiti insa in acelasi timp asemanatori.
Si cred ca in ultimul rand mi'ar place si Sora cu Leon, desi mi se pare Leon pare un peek cam matur pentru Sora nu doar la comportament ci si la aspectul fizic. Dar anyway "yin yang couples are the best"
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
La fel ca Anime Angel Admin....Sora si LEon sunt cuplul meu preferat...fac o pereche superba..
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Data de inscriere : 12/07/2008
Cuplul meu preferat este cel format de Layla Hamiton si Yuri Kilian.
Stiu ca pe tot parcursul animeului nu se va mentiona nimic despre o relatie intre cei doi , insa dupa parerea mea ar forma un cuplu foarte interesant !Personalitatile celor doi sunt asemanatoare si aparent se completeaza reciproc.De asemenea , se si inteleg de minune si amandoi au un efect calmant unul asupra celuilalt.
Stiu ca pe tot parcursul animeului nu se va mentiona nimic despre o relatie intre cei doi , insa dupa parerea mea ar forma un cuplu foarte interesant !Personalitatile celor doi sunt asemanatoare si aparent se completeaza reciproc.De asemenea , se si inteleg de minune si amandoi au un efect calmant unul asupra celuilalt.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Cuplul meu preferat e Sora si Leon.Sunt de parere ca ei sunt cel mai reusit cuplu din anime'u
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
cuplurile preferate ale mele sunt :sora leon
layla yuri
sarah si sefu de la kaleido star (P.S.am uitat cum il cheama)
layla yuri
sarah si sefu de la kaleido star (P.S.am uitat cum il cheama)
Fuzzy Uzzy- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 27
Data de inscriere : 08/07/2009
Mie imi place mult cuplul Layla si Yuri mi se pare ca se potrivesc foarte bn da imi place si Ken cu Sora si ei se potrivesc
Astea sunt cuplurile mele preferate.
Astea sunt cuplurile mele preferate.
ZoOy_CoOl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 31
Localizare : Alb-Violet
Data de inscriere : 13/07/2009
Leon cu Sora este cuplul meu preferat
koreananime- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : romania
Data de inscriere : 05/10/2010
E foarte evident ca Layla cu Yuri si Sora cu Leon.
Imi plac foarte mult asa ...inainte imi placea sa fie Sora cu Yuri dar am ajuns la concluzia finala cea de sus .
Imi plac foarte mult asa ...inainte imi placea sa fie Sora cu Yuri dar am ajuns la concluzia finala cea de sus .
Honami Ebisawa- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 27
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013
Subiecte similare
» Cupluri preferate
» Top 3 personaje preferate
» Formatiile preferate
» Versurile preferate
» Personaje preferate
» Top 3 personaje preferate