Cu ce personaj semanati?
+5
Fuzzy Uzzy
Amalia
Marquis des Anges
Nana Komatsu
Byo.Shin
9 participan?i
Pagina 1 din 1
Cu ce personaj semanati?
Eu cred ca seman cel mai mult su sora, pentru ca e foarte ambitioasa, crede in visele ei si crede in ea insusi. Ii place sa fie vesela si sa ii bine dispuna pe altii, face multe sacrificii si ar renunta la aproape orice pentru a-si implini visele. Intr-un fel sau altul semanam foarte mult.
Re: Cu ce personaj semanati?
Sora, ca si tine.Am vise mari, lupt pentru, nu ma las batuta.Cam astea ar fi cele doua 'lucuri' cu care ma aseman zic eu.
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 12/07/2008
Eu sunt de parere ca la infatisare seman cu Layla ( mai putin in ceea ce priveste culoarea ochilor ) si ... la comportament ... sunt ceva intre Layla Hamilton si Sora Naegino.
Sunt ambitioasa (la fel ca si cele doua) , insa sunt in acelasi timp mandra si ... nu cred ma ma veti auzi vreodata cerandu-mi scuze sau recunoscand ca am gresit (bine , poate doar in cazurile extreme).
Am incredere in mine (si se poate observa acest lucru) , dar sunt si putin copilaroasa.
Sunt ambitioasa (la fel ca si cele doua) , insa sunt in acelasi timp mandra si ... nu cred ma ma veti auzi vreodata cerandu-mi scuze sau recunoscand ca am gresit (bine , poate doar in cazurile extreme).
Am incredere in mine (si se poate observa acest lucru) , dar sunt si putin copilaroasa.
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Cu Sora pt ca sunt ambitioasa si nu renuntz niciodata la ce imi propun.
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
cu sora deoarce sunt vesela ca ea si visez mereu
Fuzzy Uzzy- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 68
Varsta : 27
Data de inscriere : 08/07/2009
Pai cred ca seman cu Sora caci intotdeauna incerc sa-i fac pe cei tristi sa zambeasca si imi cer cam prea des scuze si sunt cateodata cam neandemanatica
ZoOy_CoOl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 31
Localizare : Alb-Violet
Data de inscriere : 13/07/2009
Rin seamana cu Roseta din toate punctele de vedere cu exceptia datei nasteri si locului, (si aspectul dar asta e o alta poveste).
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
La infatisare,seman cu Rosseta Passel,dar ca ambitie cu Sora Naegino,nu ma las batuta niciodata si incerc sa`i inveselesc pe ceilalti mereu.
Eu zic ca pe de o parte seman cu Layla pe de o parte cu Sora va spun si de ce
cu Layla pentru ca sunt foarte hotarata pe un lucru care vreau sa il fac si vreau sa ajung undeva sus chiar daca ai mei au sa spunem o situatie financiara extraordinar de buna. Pe langa acest detaliu ,totusi nu vreau sa ma bazez foarte mult pe parintii mei .
cu Sora cateodata mai sunt si eu naiva asa dar nu de foarte multe ori si incerc sa imi repar greselile doar ca uneori imi ies la intamplare
cu Layla pentru ca sunt foarte hotarata pe un lucru care vreau sa il fac si vreau sa ajung undeva sus chiar daca ai mei au sa spunem o situatie financiara extraordinar de buna. Pe langa acest detaliu ,totusi nu vreau sa ma bazez foarte mult pe parintii mei .
cu Sora cateodata mai sunt si eu naiva asa dar nu de foarte multe ori si incerc sa imi repar greselile doar ca uneori imi ies la intamplare
Honami Ebisawa- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013
Eu zic ca pe de o parte seman cu Layla pe de o parte cu Sora va spun si de ce
Honami Ebisawa- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum