Sectiuni anime noi
+4
Nana Komatsu
Byo.Shin
Lucy
ayu
8 participan?i
Pagina 1 din 1
Sectiuni anime noi
M'am gandit sa fac topicul acesta in cazul in care aveti sugestii pentru sectiuni anime noi. In cazul in care ati vazut un anime care sa va placa mult si doriti sa discutati pe tema lui ii spuneti numele aici^_^
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Re: Sectiuni anime noi
Pai Elfen lied este un anime destul de cunoscut.....cred ca lai putea pune insa nu este nou l-ai putea pune la animeuri,un forum cu numele de Elfen lied
Well ar mai fi destul de multe anime-uri, de exemplu:
Chobits, Elfen Lied, Full metal Alchemist, Honey & Clover, Inuyasha, Tokyo Mew Mew, YuYu Hakusho
cam atat imi trec prin minte acum *.*
Chobits, Elfen Lied, Full metal Alchemist, Honey & Clover, Inuyasha, Tokyo Mew Mew, YuYu Hakusho
cam atat imi trec prin minte acum *.*
Pai, n-am sa cer Nana pentru ca nu e prea cunoscut ^_^''
Dar cred ca ar fi bine sa mai adaugi o categorie Kiddy grade si una Inuyasha, sunt doua anime-uri cunoscute si totodata apreciate.
Dar cred ca ar fi bine sa mai adaugi o categorie Kiddy grade si una Inuyasha, sunt doua anime-uri cunoscute si totodata apreciate.
Nana Komatsu- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 41
Deci in legatura cu anime'urile postate de voi in acest topic!!
Le voi pune la Anime Zone...absolut toate..Chiar si Nana (desi cum a zis nu prea e cunoscut)
Le voi pune la Anime Zone...absolut toate..Chiar si Nana (desi cum a zis nu prea e cunoscut)
am si eu cateva anime'uri cum ar fi D.N.Angel,Gallery Fake,Loveless, Shuffle!, Tsubasa Chronicles, Vampire Knight...Hellsing...Rozen Maiden....
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Sunt de acord cu Tessa si ... as vrea sa mai adug un anime !Ouran High School Host Club !Este unul dintre animurile mele preferate ...
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
ok..o sa le pun toate care au fost postate de Tessa ....^_^si cel spus de Marquis des Anges
Arigatoo Crazygir93!!
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
scuzati-ma....stiu ca vin cam tarziu cu sugestii...dar poate...
Eu cred ca ar trebui unul si cu Lovely Complex, mie mi-a placut mult.
Si sa nu dau doar un singur exemplu... The melancholy of Haruhi Suzumiya este iar un anime bun.
Eu cred ca ar trebui unul si cu Lovely Complex, mie mi-a placut mult.
Si sa nu dau doar un singur exemplu... The melancholy of Haruhi Suzumiya este iar un anime bun.
SaraNeko- New Fan
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 27
Data de inscriere : 09/06/2011
Si scuze... mi-am adus aminte de altele dupa ce am dat "trimiteti"
D-gray man ar fi iar un subiect bun si am o parere foarte buna si de Shugo Chara. .
De asemenea unul cu Soul Eater , Angel Beats, Fruit Basket, Kaleido Star, Nodame cantabile, Fairy Tail si Ghost Stories( mai putin cunoscut) ar fi super ^^.
D-gray man ar fi iar un subiect bun si am o parere foarte buna si de Shugo Chara. .
De asemenea unul cu Soul Eater , Angel Beats, Fruit Basket, Kaleido Star, Nodame cantabile, Fairy Tail si Ghost Stories( mai putin cunoscut) ar fi super ^^.
SaraNeko- New Fan
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 27
Data de inscriere : 09/06/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum