Julia & David
4 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Blood+
Pagina 1 din 1
Julia & David
Cum vi se pare cuplul format de cei doi ?
Ea este doctorita cea sexy , care incearca intotdeauna sa-i atraga atentia prin diferite mijloace , iar el este agentul secret care face pe durul (defapr , chiar e dur).
Inca de la inceputul animeului , Julia se va afla aproape mereu in preajma lui David.Ajutandu-l sau sfatuindu-l , mie mi se pare ca cei doi formeaza o echipa grozava !
In primele 20 de episoade , Dr. Julia va incerca de doua ori sa-i atraga atentia :
--> prima data fiind imbracata intr-un kimonou rosu , in preajma Anului Nou
--> a doua oara a o petrecere , cu o alta rochie foarte decoltata
Kimonoul rosu
Rochia albastru-catifea
Dupa acestea doua incercari (s-au petrecut pe parcursul a 2 ani aproximativ) , Julia se hotaraste sa renunte si pleaca , impreuna cu Dr. Collins (fostul ei profesor de anatomia de la facultatea de medicina ) , de partea Divei.Acolo , Julia isi reintalneste un fost coleg de liceu , Van Argeno.
Dialogul dintre Collins , Julia si Van Argeno cu privire la colaborarea lor
Dupa putin timp , Dr. Silverstein accepta sa cerceteze transfomarea oamenilor in chiroptere , fara a banuii insa adevaratele intentii ale lui Collins : acela de a transforma oamenii in monstrii .
O intalnire neasteptata cu David , soldata cu o oarecare cearta dintre acesta si Julia , ii da planurile peste cap lui Collins , care hotaraste ca ar fi mai bine sa scape de Julia.
Prinzand momentul oportun (dupa ce Julia tocmai incheiase o examinare a Divei) , Collins isi face aparitia cu un pistol , indreptat sper Dr. Julia.
Insa chiar la momentul potrivit isi face aparitia David , care reuseste sa devieze traiectoria glontelui (ranindu-l pe Collins cu un bisturiu) ... chiar spre el !
David este ranit grav , insa chiar in acel moment realizeaza cat de mult tine la Julia.
Cu toate ca a fost la un pas de moarte , totul se termina cu bine ... adica cu Julia si David impreuna si ... cu Julia afirmand ca este insarcinata (bineinteles , cu copilul lui David).
Dupa parerea mea , cuplul format de cei doi este unul dintre cele mai frumoase si ... dintre cele mai interesante !
Am uitat sa mentionez un mic "amanunt" ... Ea fumeaza , iar el bea ... (ma rog , pana cand s-au impacat)
Voi ce parere aveti despre cei doi ?
Marquis des Anges- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 88
Localizare : Maybe somewere in my world ... Angels World !
Data de inscriere : 05/08/2008
Re: Julia & David
Dupa parerea mea le sta superrrr fain impreuna...
Dar pacat ca Julia incearca sa ii atraga tot timpul atentia lui David..dar el nu isi da seama...ar face un cuplu superb... nu am vazut toate episoadele..dar am auzit ca Julia ramane insarcinata..si copilul ii a lui David...asta se pare ca e adevarat..si o sa incerc sa vad sfarsitul acestui anime...
Deci mie imi place cum le sta impreuna..
Dar pacat ca Julia incearca sa ii atraga tot timpul atentia lui David..dar el nu isi da seama...ar face un cuplu superb... nu am vazut toate episoadele..dar am auzit ca Julia ramane insarcinata..si copilul ii a lui David...asta se pare ca e adevarat..si o sa incerc sa vad sfarsitul acestui anime...
Deci mie imi place cum le sta impreuna..
Dap dupa cum zicea Crazygirl93 le sta superrrrr fain impreuna...dar na daca David nu isi da seama....
Tessa- Kawaii Fan
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Somewhere in the dark
Data de inscriere : 12/07/2008
da voi une vedetzi animeurile ( k yo nu jtiu ka yo nu mai am minimaxu.....ca pe la ora 8 incepea anime ((( im i spunetzi ji mie va tog ca vreau sa vad naruto shippuben ji blood+
LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X- New Fan
- Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 07/11/2010
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Blood+
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum