Cine o merita pe Zoey?
+4
Lucy
Crazygirl93
ayu
Byo.Shin
8 participan?i
Pagina 1 din 1
Cine o merita pe Zoey?
Eu pe Elliot l-as alage, dar nu e ... asta este. Eu totusi cred ca il aleg pe Dren O_____O' why? pentru ca mi se pare un personaj mult mai interesant si mai dragut decat Mark si personalitatea lui e mult mai diferita, cred ca ar face un cuplu dragut. Deci... Dren ^___^
Re: Cine o merita pe Zoey?
Asta e o intrebare foarte interesanta...in mod normal l'as alege pe Elliot insa fiindca ai pus'o asa cred k , neobisnuit, il aleg pe Dren.Nu stiu de ce dar mi se pare ca ar face un cuplu chiar dragut...plus ca Dren are o personalitate foarte interesanta si pot zice ca e chiar dragut.Mark nu stiu, e diferit si de Elliot si de Dren. Nu ma prea incanta desi e dragut. So il aleg pe Dren
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Eu nu stiu pe cine sa aleg,adica cine ar meritao ,dar ea este indragostita de Mark ,si totusi ma gandesc mai bine si as zice ca Elliot o merita...Dar Dren cel putin spun ca nu o merita..Deci Elliot....
eu zic ca Zoey s-ar potrivi mai mult cu Elliot ^_^ deci ei doi se potrivesc,parerea mea
Poi cred ca Mark.Se iubesc si impreuna fac un cuplu dragutz.
Amalia- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Somewhere in HELL
Data de inscriere : 27/08/2008
Dupa mine Mark.Le sta fffffffff bine impreuna.
ZoOy_CoOl- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 31
Localizare : Alb-Violet
Data de inscriere : 13/07/2009
Eu cred ca o merita Mark,dar si Elliot......dar ea il iubeste pe Mark,asa ca el e castigtorul inimii ei
koreananime- Chibi Fan
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : romania
Data de inscriere : 05/10/2010
Eu il aleg pe Dren(Kisshu). Cred ca ar face un cuplu dragut(dupa parerea mea ) Mark(Aoyama) mi se pare prea obisnuit pentru Zoey(Ichigo),iar Elliot e dragutz si el dar tot pe Dren il aleg.
yoana_+georgiana- New Fan
- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 15/12/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum