Lucy vs. Nyuu
+2
Lucy
Byo.Shin
6 participan?i
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Elfen Lied
Pagina 1 din 1
Lucy vs. Nyuu
Eu o aleg tot pe Lucy pentru ca imi place foarte mult de ea *ce explicatie tampita>.<*
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Re: Lucy vs. Nyuu
Este foarte clar ca eu o aleg pe Lucy.....imi place foarte mult felul ei de a fi si ca e mai dura etc.Nyuu imi place si ea,e draguta,copilaroasa,buna,ajuta pe oricine ^_^......insa mie imi place mai mult Lucy
Pai cred ca si la mine merge tot cu Lucy...imi place Lucy pentru ca e mai matura, intotdeauna serioasa si loveste acolo unde doare mai rau fara remuscari. Desi nici Nyuu nu mi se pare un personaj rau, chiar mi'a placut de ea la unele faze, e foarte dulcica...insa Lucy m'a impresionat mai mult. A suferit si asta a ajutat'o sa devina foarte puternica. Si Kouta a facut'o sa sufere (fara sa vrea bineinteles) ea tot a tinut foarte mult la el^_^...
ayu- Fluffy Fan
- Numarul mesajelor : 113
Localizare : a II a stea pe dreapta
Data de inscriere : 12/07/2008
Sincer lui Rin ii place de Lucy pentru ca nu este doar foarte puternica ci si mai inteligenta decat ceilalti diclonius (sau cum naiba s-or chema) iar pe locul doi se afla Mariko, deoarece este draguta si mai puternica de cat Lucy doac ca ea e nebuna.
Rin♫♪- New Fan
- Numarul mesajelor : 19
Varsta : 28
Localizare : iN CoSmOs
Data de inscriere : 30/05/2011
Lucy, pentru ca e matura, puternica si frumoasa, chiar daca cam ... sarita de pe fix-oricum, asta nu e vina ei.Si Nyu imi place, dar e prea copil.
Eu o aleg pe Lucy pentru ca:
1. e puternica
2. e draguta
3. are mintea putin diabolica
4. imi place trecutul ei chiar daca este trist..si putin sangeros
Oricum Nyu nu prea imi place..e cam enervanta si cam lipsita de minte...parerea mea...
1. e puternica
2. e draguta
3. are mintea putin diabolica
4. imi place trecutul ei chiar daca este trist..si putin sangeros
Oricum Nyu nu prea imi place..e cam enervanta si cam lipsita de minte...parerea mea...
XHiMiKoXD- New Fan
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 26
Localizare : I`m everywhere so find me nowhere...
Data de inscriere : 26/04/2012
AnImE wOrLd :: Anime Zone :: Elfen Lied
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum